Bij een ongeval op de Liersesteenweg in Grobbendonk raakt een motorrijder zwaargewond. Hij botst tegen een wagen die uit de Nachtegalendreef komt. De 52-jarige motorrijder uit Nijlen wordt zwaargewond naar het ziekenhuis in Lier gevoerd.

In Geel nemen de ploeggenootjes van de verongelukte jeugdige doelman Sander Hofsink op een emotionele wijze afscheid van hun vriend.

Het OCMW van Westerlo onderzoekt of er kort verblijf mogelijk is voor bejaarden of personen met een handicap in het oude gebouw van het woonzorgcentrum Parel der Kempen.

Op de Industrielaan in Olen komt een Range Rover bij een ongeval op zijn dak terecht. De brandweer van Herentals moet de 36-jarige chauffeur uit zijn voertuig bevrijden. De Kempen en het Neteland zijn in de ban van Halloween.

Yannick Peeters uit Mol behaalt in het veldrijden in Tsjechië de Europese titel bij de juniores. De opendeurdag bij het Vogelopvangcentrum in Herenthout is een groot succes. Een voetbalkantine wordt er omgebouwd tot vogelopvangcentrum.

In Herenthout rijdt een auto in de Wimp. De chauffeur is ongedeerd. Op de Itegemesesteenweg in Herenthout gaat een auto uit de bocht. De chauffeur zit gekneld en moet door de brandweer van Herenthout uit zijn voertuig bevrijd worden.

Op de Retiesebaan in Kasterlee komt een jongeman bij een ongeval onder zijn eigen auto terecht. Hij overlijdt. In Kasterlee kantelt een aanhangwagen vol veevoeder ter hoogte van de rotonde op de Lichtaartsesteenweg. De chauffeur blijft ongedeerd.

In Herentals zorgt onduidelijke signalisatie op de Ring voor verwarring in de omleiding voor de werken aan de Poederleeseweg. Nasr Sekkaki krijgt een werkstraf voor de ontvoering van zijn voormalig vriendinnetje in mei van vorig jaar in Kasterlee.

Maes Industries Herentals, een specialist in het plaatsen van airco, warmtepompen, ventilatie, koel- en vriesinstallaties haalt een groot order binnen voor het herstellen van de airco-installatie van een mobiele tv-studio in Saudi-Arabië.  

Bij een werkongeval in een betonverwerkend bedrijf in Dessel geraakt een arbeider geplet tussen twee betonnen trappen. Hij geraakt zwaargewond. De expo Middle Gate in Geel is een groot succes en wordt verlengd.

Een aantal afdelingen van KVLV vieren hun eeuwfeest. Zo ook de KVLV van Noorderwijk. In Geel wordt het project 'Watertruck' met vervoer van afval over het Albertkanaal voorgesteld. Het schepencollege van Westerlo vindt zich niet in het geplande wegtracé van een nieuwe grote verkaveling in Achterheide in Heultje.

Op de E34 in Turnhout wordt een aanhangwagen van een auto met daarin koeien aangereden. Een koe sterft. In het AZ van Herentals wordt de nieuwe afdeling pediatrie in gebruik genomen.

In Dessel sterft een 64-jarige man uit Retie nadat hij op de fiets geraakt wordt door een veegwagen. Buurthuis Den Dorpel in Herentals bestaat 25 jaar. In Antwerpen wordt Ivan Vissers veroordeeld tot 20 jaar cel voor de moord op Robert Van Camp uit Geel.

Bierhandel Willems en Zoon viert in Grobbendonk zijn 50-jarig bestaan met de heropening van een nieuwe winkel. In Gent wordt Gaëtane Hitchins uit Mol aangereden op haar fiets. Ze overleeft de klap niet.